Agenda


Agenda met activiteiten voor Schipperkes Vrienden Nederland

Op zaterdag 29 september zal de Algemene Ledenvergadering plaatvinden in de morgen (ontvangst 10.15, aanvang 10.30) en na de lunch zal de Jonge Honden Dag plaatsvinden te KC Uden (aanvang 13.00), Zeelandsedijk 18, 5408SM Volkel. Voor de leden die de gehele ALV bijwonen wordt een eenvoudige lunch (broodje kroket of frikandel en een broodje kaas of ham) aangeboden.

Aanmelden van te voren niet verplicht, wel wenselijk i.v.m. lunch! evenementen@schipperkesvriendennederland.nl

De extra ALV dient om te stemmen op twee voordrachten van het Bestuur, secretaris en penningmeester, zie bijgevoegde agenda en de toelichting agenda. Ook zijn de notulen van de afgelopen ALV bijgevoegd ter vaststelling. Er is nog een vacature voor een bestuurslid met in de portefeuille evenementen, PR en clubblad (zie toelichting agenda). We doen een enthousiaste oproep u aan te melden als u dit aanspreekt. Voor informatie kunt u de voorzitter Dauphine Noordanus bellen/mailen, zie gegevens onderaan.

Na de lunch begint de keuring van de jonge honden tot 2 jaar. Er is geen minimum leeftijd, ze mogen allemaal ervaring opdoen, maar weet dat het keuren van een Schipperke onder de 6 maanden niet mogelijk is en daarom tot een algemene indruk beperkt zal blijven. Onze vereniging biedt deze keuring gratis aan. Moeder en vader Schipperke zijn van harte welkom in de ring bij desbetreffende jonge hond.

Inschrijfformulier dient uiterlijk donderdag 20 september ingediend te zijn bij Ineke Kuijpers, evenementen@schipperkesvriendennederland.nl i.v.m. maken catalogusoverzicht.

Daarnaast zal er een fokgeschiktheidskeuring zijn. Het is een voorwaarde in ons fokreglement dat wil je gaan fokken je of twee keer Zeer Goed op de keuring behaald moet hebben of een fokgeschiktheidskeuring verklaring moet hebben. Deze keuring kan vanaf de leeftijd van 12 maanden. We zijn druk doende om een door de Raad van Beheer erkende keurmeester te vinden. De eigen bijdrage hiervoor is 25,- per Schipperke. Betalingen sturen naar: NL52 RABO 0317.3518.85 t.n.v. Schipperkes Vrienden Nederland, Veghel.

Inschrijfformulier dient uiterlijk donderdag 20 september ingediend te zijn bij Ineke Kuijpers, evenementen@schipperkesvriendennederland.nl i.v.m. maken catalogusoverzicht.

Het verschuldigde bedrag dient ook uiterlijk donderdag 20 september op bank ontvangen te zijn. Belangrijk is dat we onze Schipperkes correct kunnen voorbrengen. Welke riem is het beste, wat kan je zelf het beste dragen waardoor het Schipperke mooi uitkomt, hoe moet je lopen, wat moet je Schipperke kunnen op de keurtafel, hoe leer ik mijn Schipperke dat, etc. Jopie de Zeeuw, jarenlange ervaring in ringtraining, zal een ringtraining verzorgen.

Per voorkeur opgeven per mail aan Ineke Kuijpers, evenementen@schipperkesvriendennederland.nl uiterlijk 25 september, i.v.m planning op de dag zelf. Als er op de dag zelf nog plaats is (bepaalt de ringtrainer), dan mag u natuurlijk ook meedoen zonder inschrijving. Onze vereniging biedt deze keuring gratis aan.

En voor de nodige ontspanning zal er ook een hindernisbaan voor Schipperke en eigenaar zijn, waarbij we aan de conditie kunnen werken. Kortom, een middag vol genieten van onze mooie Schipperkes! Geen inschrijving nodig.

Uiteraard kunt u ook gezellig langskomen en genieten van alle Schipperkes, alle leden en mogelijk toekomstige leden zijn welkom!

Er is een kantine waar vanalles verkrijgbaar is op eigen rekening.

GEEF HEEL DUIDELIJK AAN WAARVOOR U ZICH INSCHRIJFT! EN LEES DE BIJGEVOEGDE BIJLAGES WAT U MOET INVULLEN/MEESTUREN OM AAN DE KEURINGEN TE KUNNEN DEELNEMEN.

Dauphine Noordanus Voorzitter Schipperkes Vrienden Nederland Tel: 06 30505670 E-mail: dauphine.noordanus@hetnet.nl

 


Op zaterdag 13 oktober staat een fokkersoverleg gepland op ons bekende adres in Uden.

Tijd: van 10.00 tot max. 12.30 uur. Catering: voor koffie, thee en broodjes wordt gezorgd. Locatie: Hendriks Coppelmans Bouwgroep B.V., Loopkantstraat 11, 5405 NB Uden.

LET OP: HET MEEBRENGEN VAN HONDEN IS NIET TOEGESTAAN IN HET GEBOUW!

De vergadering wordt geleidt door de voorzitter. We zijn druk doende om een gastspreker uit te nodigen. Indien iemand een idee heeft wie we kunnen uitnodigen om onze kennis omtrent aandoeningen en inteelt binnen de Schipperkes wereld te vergroten, laat het me weten. Ik ben zelf met Dhr Paul Mandigers bezig, maar hij kan pas eind augustus reageren. Een aantal andere opties zijn niet gelukt tot nu toe.

De agendavoorstel zal uiterlijk twee weken van te voren verstuurd worden. Indien u agendapunt(en) heeft die u op de agenda wilt hebben, dan zie ik deze gaarne tegemoet.

I.v.m. vakanties hoor ik graag wie er kunnen/willen komen naar dit overleg. Bij een te lage deelneming (minder dan 10), zal het overleg verzet worden naar zaterdag 20 oktober. Graag opgeven voor 10 september, zodat ik iedereen tijdig kan informeren. Heeft u geen bericht gehad voor 15 september of het wel of niet doorgaat, neem contact op met Dauphine Noordanus alvorens naar Uden te rijden.

 

 • 29 september - Algemene Ledenvergadering
 • 13 oktober - fokkersoverleg
 • 4 november - Snertwandeling

 • (Show)agenda 2018:

 • 8-09-2018 Rotterdam KC Rotterdam
 • 09-09-2018 Rotterdam KC Rotterdam
 • 29-09-2018 Maastricht Maastrichtse Hondensport Vereniging
 • 30-09-2018 Maastricht Maastrichtse Hondensport Vereniging
 • 3-11- 2018 Hazerswoude Dorp KC Dordrecht
 • 14-12-2018 Amsterdam Cynophilia
 • 15-12-2018 Amsterdam Cynophilia
 • 22-12-2018 Venray KC Nijmegen
 • 1-2- 2019 Eindhoven KC de Kmpen
 •  

  Meer informatie treft u aan op de website van de Raad van Beheer.

  Sitemap

  Op de sitemap kunt u een overzicht vinden van hoe de website in elkaar steekt en waar alles staat.

  Sitemap

  Vertaling / Translation

  De vertaling wordt uitgevoerd middels Google, dat betekent dat de vertaling niet altijd adequaat is.

  Contact

  • Telefoon:
   06-51401780
  • Email:

  secretaris@schipperkesvriendennederland.nl